2.8.2011

Matkattiin "maailmalla"

Eilen emäntä tulla tupsahti aikaisin kotiin ja sen suuremmitta puheitta pakkasi mut auton takakonttiin. Kesti hetken ennen kuin älysin että tämä on nyt se puhuttu Varkauden vierailu. Matka kesti mielestäni aika kauan, mutta ihmekö tuo kun kuski onnistui eksymään keskelle metsää navigaattorista ja tulostetusta ajo-ohjeesta huolimatta...

Perillä olin hivenen ihmeissäni, siellä kun oli kolme narttua! Tosin huomasin pian että niistä kahden kanssa ei ollut leikkiminen, sen verran tomerasti ne osoittivat minulle oman paikkani :) Ok, olen ehkä hivenen jäärä enkä ymmärrä aina ensimmäisestä vihjeestä, mutta viesti näiltä neideiltä tuli lopultakin selväksi. En sitten sen kolmannenkaan kanssa oikein tohtinut temmeltää, olenhan loppujen lopuksi herrasmies, enkä tahdo hermostuttaa ketään... vaikka emäntä naureskelikin että meni pupu pöksyyn.

Neitien kanssa leikkiminen ei ollutkaan sen matkan tarkoitus, tämänkin huomasin aika pian. Emäntä otti ja nosti mut pöydälle, jossa sain sitten seisoskella ja katsella kuinka talon isäntä opetti emäntääni siistimisen jalossa taidossa. Kiltisti jaksoin seistä, vaikka loppuvaiheessa alkoikin homma jo kyllästyttää ja mietin että eikös se mun emäntäni nyt jo ole kysellyt tarpeeksi... Onneksi tämän seisoskelun jälkeen sain taas kulkea pihalla ja haistella niitä ihania tuoksuja mitä sieltä löytyi Ja emäntä ei kuin jatkoi kyselyään ja jutusteluaan. Paluumatkasta en muistakaan juuri mitään, emäntä kertoi että autossa oli kuulunut tasainen kuorsaus.

Ristolle ja Riitalle isot kiitokset! Meillä oli kovin hauska ja antoisa iltapäivä!

Emäntä tykkää
 

Ei kommentteja: